18.03.2022

SAKKIn visuaalinen ilme uudistui

Uutiset

Suomen Ammattiin Opiskelevien Liitto – SAKKI ryn visuaalinen ilme on päivitetty. Uuden ilmeen suunnittelu käynnistyi jo viime syksynä, mutta virallisesti ilme päästiin ottamaan käyttöön tänään SAKKIn Kevätpäivien yhteydessä.

“Uudistuksen tavoitteena oli päivittää ja monipuolistaa SAKKIn viestintää ja ilmettä juhlavuoden kunniaksi. Kuten logostamme näkyy, meidän tunnusomainen vihreä on edelleen SAKKIn päävärinä, mutta sen lisäksi ilmeeseen on tuotu myös muita värejä raikastamaan ilmettä. Olemme saaneet uudistuksen myötä SAKKIn nettisivuille myös paremman saavutettavuus työkalun, joka mahdollistaa saavutettavammammat nettisivut”, kuvailee uudistusta luotsannut SAKKIn viestinnän asiantuntija Adéle Nurmela.

“Uuden logon värien moninaisuus myös symboloi amisten ja SAKKIn jäsenistön kasvavaa moninaisuutta”, jatkaa puheenjohtaja Jutta Vihonen.

Uutta päivittynyttä ilmettä pääsee näkemään niin nettisivuillamme, kuin sosiaalisen median kanavissa sekä muussa toiminnassamme. Uuteen ilmeeseen pääsee tutustumaan graafisen ohjeiston kautta.

Uuden visuaalisen ilmeen taustalla on järvenpääläinen graafinen suunnittelija Sanna Lehti.

Tarvitsetko käyttöösi SAKKIn uuden logon? Löydät sen täältä.

Lisätietoja:

Adéle Nurmela
Viestinnän asiantuntija
[email protected]