SAKKI ry

Saavutettavuus

SAKKIn verkkopalveluiden saavutettavuus

SAKKIna haluamme tarjota kaikille yhdenvertaisen mahdollisuuden sekä tutusta, että käyttää verkkopalvelujamme. Saavutettavuus on sitä, että verkkopalveluiden toteutuksessa ja suunnittelussa huomioidaan ihmisten erilaisuus. Saavutettavat sivut ovat ymmärrettävät, selkokieliset ja helppokäyttöiset.

Laki digitaalisten palveluiden tarjoamisesta velvoittaa myös SAKKIa tarjoamaan sähköisiä palveluita saavutettavasti. Verkkopalveluiden tulee täyttää laissa määritetyt saavutettavuusvaatimukset 23.9.2020 mennessä.

 

Nettisivut

SAKKIn uudet nettisivut on otettu käyttöön 14.6.2019. Muutoksen toinen vaihe, jossa sivuston kaikki dokumentit ja sisältö muutettiin saavutettavaksi 23.9.2020 mennessä.

 

Yhteistyö SAKKIn kanssa

Vaadimme yhteistyökumppaneiltamme myös saavutettavuuteen liittyvän lain noudattamista verkkopalveluissa. Tämä koskee yhteistyötä joka toteutetaan verkossa kuten sosiaalinen media tai nettisivut.

Palautetta saavutettavuudesta

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

  • Jos haluat saada vastauksen palautteesi jätä tähän joko sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi.