SAKKI ry

Jäsenedut

Hei sinä SAKKIn jäsen!
Olemme listanneet tälle sivulle kaikki SAKKI-kortilla saatavat edut.

SAKKI-kortilla olet oikeutettu huimiin alennuksiin niin paikkakunnallasi kuin valtakunnallisesti. Suomen suurim­man opis­ke­li­jae­tu­pal­velu Frankin tarjoa­mien etujen lisäksi olet oikeutettu Matkahuollon sekä VR:n opiskelija-alennuksiin.

SAKKI + Turva

SAKKI-kortilla saat itsellesi Turvan matkustajavakuutuksen sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen pysyvän haitan varalle. Lue lisää klikkaamalla tästä. 

SAKKIn jäse­ne­nä Turva tarjoaa sinulle kaik­kein parhaim­mat edut: saat heti 10%:n jatku­van liit­toa­len­nuk­sen koti,- henkilö‐ ja kasko­va­kuu­tuk­sis­ta. Lisäksi on paljon muita etuja. Lue lisää täältä!

Lataa itsel­le­si TaskuTurva, jotta vakuu­tus­tur­va­si kulkee siellä missä sinäkin!

Fredrikson

Saat 15% alen­nus­ta tila­tes­sa­si ammat­ti­la­kin Fredriksonin netti­kau­pas­ta alen­nus­koo­dil­la: Sakkilainen

ST1

SAKKIn opiskelijakortilla saat polttoainealennusta yli 400 St1- ja Shell –asemalta Suomesta, kun maksutapana on käteinen, pankkikortti, debit tai Visa Electron. Alennus on asemakohtainen ja voi vaihdella päivittäin, ainoastaan Shell express –automaattiasemilta et saa alennusta.

Lisäksi saat kortillasi HelmiSimpukka-ravintoloista etua tietyistä ruoka-annoksista sekä vaihtuvasta kampanjatuotteesta. Edun saat näyttämällä opiskelijakorttiasi maksun yhteydessä.

Kun olet 18 vuotta voit rekisteröidä opiskelijakorttisi kääntöpuolella olevan 16-numeroisen numerosarjan, niin saat jatkossa St1:ltä ajankohtaisia etuja ja tarjouksia liittyen autoiluun. Edut ovat asemakohtaisia tai valtakunnallisia. 

Niletech.fi

Saat 15% alennuksen laitteiden (kuten puhelimen) huollosta koodilla: sakki2019ale

Jäsenpalvelu

Jäsenpalvelu avoinna
ma-pe 13.00-16.00

Puhelin
050 337 4655

Sähköpostiosoite
[email protected]

Postiosoite
Hakaniemenranta 1 C,
00530 HELSINKI

ENEMMÄN KUIN DIGITAALINEN OPISKELIJAKORTTI

Frank tarjoaa sinulle parhaat alennukset sekä edut ja mikä parasta kaikki löytyy sinun puhelimestasi! Etuja sekä alennuksia löytyy eri kaupoista sekä ravintoloista. Edut eivät rajoitu vain tiettyihin kaupunkeihin vaan alennuksia löytyy myös verkkokaupoista. Voit siis hyödyntää etuja sopivasti kotisohvaltasi.  

Selaa etujasi osoitteessa student.frank.fi

AMIS, MAAILMA ON SUN!

ISIC-kortti on matkailusta pitävän opiskelijan valinta!

Kansainvälinen ISIC-kortti sisältää samat edut mitä tavallinen SAKKI-kortti. Tämän lisäksi kortti toimii ulkomailla ja tarjoaa yli 150 000 alennusta 130 eri maassa.

Kansainvälistyminen voi olla edullista ja mieltä avartaa! Muun muassa opiskelijalentojen hintaan sisältyy aina lentoyhtiöstä riippumatta matkalaukku ruumaan. Lue lisää lennoista klikkaamalla tästä