Mukaan
toimintaan!

Olet ammattilainen, ole siis SAKKIlainen! Tarjoamme erilaisia mahdollisuuksia lähteä mukaan SAKKIn toimintaan muun muassa tapahtumien, kiertueen sekä edukaattorien kautta.

SAKKI-aktiivi

Henkilö, joka on aina mukana menossa siellä missä SAKKIkin on. SAKKI-aktiiviksi pääsee helposti ja se tarjoaa sinulle upean väylän tutustua erilaisiin ihmisiin. SAKKI-aktiivit saattavat löytää tiensä myös SAKKIn hallitukseen.

SAKKI‐aktiivit tekevät tärkeää työtään omissa amik­sis­saan sekä esimer­kik­si joka syksyi­sel­lä oppi­lai­tos­kier­tu­eel­lam­me. Aktiivit tapaa­vat toisi­aan muuta­man kerran vuodes­sa järjes­tet­tä­vil­lä valta­kun­nal­li­sil­la tapah­tu­mil­la.

Kiertueaktiivi

Kierrämme syksyisin eri oppilaitoksissa ympäri Suomea myymässä SAKKIn opiskelijakorttia sekä puhumassa SAKKIn toiminnasta. Kiertue tehdään yhdessä kiertueaktiivien sekä SAKKIn hallituksen ja toimiston kanssa. Osallistuminen kiertueelle on oiva mahdollisuus kartuttaa omaa asiakaspalvelukokemusta sekä päästä kiertämään huippu porukassa ympäri Suomea!

SAKKIn edukaattori

Tarjoamme koulutuksia opiskelijakunnille sekä oppilaitoksille. Koulutuksemme vetäjinä toimii yleensä SAKKIn kouluttamat edukaattorit. Olet sitten kiinnostunut kehittämään omia esiintymistaitoja taikka haluat vain päästä kouluttamaan muita, voi tämä olla sopiva homma juuri sinulle! Maksamme edukattoreille koulutuksien pitämisestä palkkion.

SAKKIn hallituslainen

SAKKIn hallitus koostuu puheenjohtajasta, kaudesta riippuen yhdestä (1) – kahdesta (2) varapuheenjohtajasta, varsinaisista sekä varajäsenistä. Liittokokous valitsee SAKKIn hallituksen aina tulevalle kaudelle. Hallituslaisena sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan päätöksentekoon sekä pääset tuomaan ammattiin opiskelevien ääntä kuuluviin muun muassa erilaisissa työryhmissä sekä SAKKIn kannanotoissa ja lausunnoissa. Kenenkään ei tarvitse olla seppä syntyessään, jos sinulla on vain halu vaikuttaa ja olet valmis laittamaan aikaa SAKKIn toimintaan. Voi hallituspaikka olla juuri sinulle sopiva.

KYSYMYKSIÄ SAKKIN TOIMINNASTA?

Tässä tilanteessa sinua auttaa

Amanda Majuri
järjestöasiantuntija (tapahtumat, koulutukset ja oppilaitoskiertue)
Sara Siponmaa
Hyvinvoinnin ja yhteisöllisyyden asiantuntija (opiskelijakunnat, hankekumppanuudet)
p

Oletko kiinnostunut lähtemään mukaan toimintaan?

Ilmoita mielenkiinnostasi alla olevalla lomakkeella ja me olemme sinuun yhteydessä!

Kiinnostunut lähtemään mukaan?

Kerro meille, jos olet kiinnostunut lähtemään mukaan meidän toimintaan tai saamaan lisätietoa siitä mitä SAKKI tekee. Olemme yhteydessä sinuun ensisijaisesti sähköpostilla. 

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.