Dokumentit

Täältä löydät SAKKIn toimintaa ohjaavat dokumentit. Nämä dokumentit hyväksytään SAKKIn liittokokouksessa ja ovat voimassa aina seuraavaan liittokokoukseen asti.

Amigaattori

SAKKIn toiminnan poliittinen ohjelma. Tämä paperi pitää sisällään SAKKIn linjat erilaisiin yhteiskunnallisiin aiheisiin kuten esimerkiksi maksuttomaan koulutukseen.

Toimintasuunnitelma 2018 – 2020

Suunnitelma sille mitä kaikkea SAKKI tekee liittokokouksien välillä.

Säännöt

SAKKIn säännöt määrittelevät muun muassa milloin liittokokous tulee järjestää ja kuka voi käyttää äänivaltaa liittokokouksessa.

Strategia

Strategia on liiton kaiken toiminnan pohjana toimiva ohjelma joka määrittää liiton toimintaa pitkällä aikavälillä. Strategia ohjaa liiton toimintaa niin, että vuodelle 2020 asetettu visio toteutuu. Uusi strategia hyväksytään 2020 liittokokuksessa.

KYSYTTÄVÄÄ DOKUMENTEISTA?

Tässä tilanteessa sinua auttaa

ELIAS TENKANEN
HANNA HUUMONEN

SAKKIn visuaalinen ilme

Haluatko käyttää SAKKIn logoa omassa materiaalissa? Logot sekä graafisen ohjeistuksen löydät kohdasta yhteystiedot > medialle tai painamalla alla olevaa linkkiä.

Materiaalin tilaus

HUOM! Materiaalin tilauksessa on tällä hetkellä viivettä. Ikkunaremontin vuoksi voimme postittaa materiaalia jälleen 9.10. alkaen. 

Tällä lomak­keel­la voit tilata oppi­lai­toik­seen­ne SAKKIn julis­tei­ta ja liit­ty­mis­lo­mak­kei­ta. Toimitamme materiaalit teille mahdollisimman nopeasti.

SAKKIn liittymislomake on lomake, jolla voi tilata SAKKIn opiskelijakortin. Lomake sisältää myös hieman tietoa SAKKIsta. Lomake on mahdollisuus tilata vain suomeksi. Tilauslomakkeen yläpuolella on tulostettava lomake, josta löytyy myös versio englanniksi.

SAKKIn yleisjuliste on kokoa A3, jossa markkinoidaan opiskelijakorttia.