Verkostot

Tuntuuko siltä että pyörä pitää aina keksiä uudestaan tai olisi kiva löytää ideoita tekemiseen? SAKKIn verkostoista löydät vertaistukea, tietoa SAKKIn toiminnasta sekä kohdennettuja koulutuksia.

Tule mukaan SAKKIn opiskelijakuntatoiminnan ohjaajien verkostoon!

Opiskelijakuntatoiminnan ohjaajien verkosto on avoin kaikille ammatillisessa koulutuksessa työskenteleville, joiden työnkuvaan tavalla tai toisella kuuluvat opiskelijakuntatoiminta tai sitä läheltä liippaavat osa-alueet kuten opiskelijoiden osallisuus, opiskelijoiden hyvinvointi tai muut vastaavat teemat.

Verkostolle on tarkoituksena tarjota maksutonta koulutusta, kohtaamisia sekä kohdennettua sisältöä, kuten tietoa ajankohtaisista amiksia koskettavista asioista, opiskelijakuntatoiminnasta, sekä SAKKIn tapahtumista ja toiminnasta.

Tule mukaan SAKKIn puheenjohtajistoverkostoon!

SAKKIn puheenjohtajistoverkosto on suunnattu opiskelijakuntien johtohahmoille eli puheenjohtajille sekä varapuheenjohtajille.  Verkosto sisältää puheenjohtajille ja varapuheenjohtajille oman keskustelualustan Signalissa, johon henkilö saa kutsun liittyessään verkoston rekisteriin.

Verkostoa ylläpitää SAKKIn puheenjohtajisto sekä työntekijät, joten verkostossa voi esittää myös kiperämpiä kysymyksiä luottamuksella.

Verkosto tapaa lukuvuoden aikana noin 2-3 kertaa etänä Google Meetsissä, näistäkin kutsun saa verkostoon liittyneet sähköpostitse! Liity verkostoon alla olevasta painikkeesta tai menemällä osoitteeseen www.amis.fi/verkosto

KYSYTTÄVÄÄ?

Tässä tilanteessa sinua auttaa

Sara Siponmaa
Hyvinvoinnin ja yhteisöllisyyden asiantuntija (opiskelijakunnat, hankekumppanuudet)