Alumnitoiminta

SAKKIn alumniyhdistyksen perustamiskokous järjestetään 5.2.2022 etänä Google Meetissä. Samalla perustamistilaisuus käynnistää SAKKIn 35-vuotis juhlavuoden.

Mikä alumnitoiminta?

Alumnilla tarkoitetaan henkilöä, joka on jo jättäytynyt SAKKIn toiminnasta, esimerkiksi entistä aktiivia, luottamustoimijaa tai työntekijää. Alumnitoiminta onkin tarkoitettu entisille SAKKIlaisille.

Alumniyhdistyksen jäsenrekisteriä ja taloushallintoa on tarkoitus pyörittää SAKKIn toimesta niin, että alumneja voidaan entistä paremmin hyödyntää liiton tapahtumissa puhujina ja nykyisten SAKKIlaisten mentoreina. Alumniyhdistyksen perustamisen valmisteluista on ollut vastaamassa entinen SAKKIn hallituslainen (vuodet 2018-2020) Milla Ristikangas.

Perustamiskokoukseen ovat tervetulleita ja toivottuja kaikki entiset SAKKIn hallituslaiset, aktiivit ja työntekijät. Perustamiskokouksessa muun muassa hyväksytään alumniyhdistykselle valmistellut säännöt sekä valitaan ensimmäisen alumniyhdistyksen hallitus.

KOKOUSKUTSU: SAKKI ry:n alumniyhdistyksen perustamiskokous 5.2.2022

Arvoisa alumni,

Kutsumme teidät SAKKIn alumnit ry:n perustamiskokoukseen, joka järjestetään 5.2.2022 kello 13 etänä Google Meetissä.

Samalla perustamistilaisuus käynnistää SAKKI ry:n 35-vuotis juhlavuoden.

Perustamiskokoukseen ovat tervetulleita ja toivottuja kaikki entiset SAKKIn hallituslaiset, aktiivit ja työntekijät. Perustamiskokouksessa muun muassa hyväksytään alumniyhdistykselle valmistellut säännöt sekä valitaan ensimmäisen alumniyhdistyksen hallitus. Perustamiskokouksen esityslista sekä yhdistykselle valmistellut säännöt ovat nähtävillä liiton nettisivuilla.

Pyydämme ennakkoilmoittautumisia tilaisuuteen 4.2. mennessä tämän lomakkeen kautta, jotta saatte kokouslinkin ja -materiaalit sähköpostiinne.

Alumniyhdistyksen jäsenrekisteriä ja taloushallintoa on tarkoitus pyörittää SAKKIn toimesta niin, että alumneja voidaan entistä paremmin hyödyntää liiton tapahtumissa puhujina ja nykyisten SAKKIlaisten mentoreina. Alumniyhdistyksen perustamisen valmisteluista on ollut vastaamassa entinen SAKKIn hallituslainen Milla Ristikangas.

Lisätietoja:
Jutta Vihonen
SAKKIn puheenjohtaja 
[email protected]

Milla Ristikangas
[email protected] 

 

KYSYTTÄVÄÄ ALUMNITOIMINNASTA?

Tässä tilanteessa sinua auttaa

JUTTA VIHONEN
NOORA LUUKKA