SAKKI ry

Avoimet paikat

Kiinnostaako työskentely, harjoittelu, työkokeilu tai siviilipalveluksen suorittaminen amisten parissa? Suomen Ammattiin Opiskelevien Liitto – SAKKI ry on toisen asteen ammatillisten opiskelijoiden, tuttavallisemmin amisten järjestö. Alla näet tällä hetkellä avoinna olevat paikat.

Tällä hetkellä avoinna olevat paikat

SAKKI hakee edunvalvonnan asiantuntijaa

Etsimme joukkoomme analyyttistä, järjestelmällistä ja motivoitunutta edunvalvonnan asiantuntijaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Innostutko koulutuspoliittisten asiakirjojen läpi kahlaamisesta? Saako lausuntojen kirjoittaminen ja kokouksissa istuminen sinut liekkeihin? Asiantuntijana vastaat SAKKIn edunvalvontatoiminnan pyörittämisestä eli siitä, että SAKKIssa on ajantasainen kuva ammatillisessa koulutuksen tilanteesta, ja että vaikutamme oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

SAKKI hakee siviilipalvelushenkilöä

Siviilipalvelushenkilö työskentelee osana SAKKIn toimistoa. Sivarin pääasiallinen tehtävä on vastata liiton jäsenpalvelusta sekä avustaa hallinnollisissa tehtävissä. Jäsenpalvelun hoitaminen tarkoittaa jäsenpalvelua niin sähköpostitse kuin puhelimessa sekä jäsenhankinnan suunnittelua esimerkiksi kampanjoiden kautta. Muita työtehtäviä ovat esimerkiksi: taloushallinnon tukitehtävät kuten laskujen käsittely ja kilpailutukset, tilausten tekeminen, matkajärjestelyiden hoitaminen,  toimiston käytännön asioiden hoitaminen sekä muut palveluspaikan määräämät tehtävät.

KYSYTTÄVÄÄ AVOIMISTA PAIKOISTA?

Tässä tilanteessa sinua auttaa

NOORA LUUKKA
pääsihteeri (operatiivinen johtaminen, yhteistyösopimukset)