17.11.2021

SAKKIn viestinnän asiantuntijaksi Adéle Nurmela

Uutiset

Kuva: Aleksi Murtojärvi

SAKKIn viestinnän asiantuntijaksi on valittu Adéle Nurmela. Nurmela aloittaa uudessa työs­sään 1.12.2021.

23‐vuotias Nurmela viimeistelee yhteisöpedagogin opintojaan Humanistisessa ammattikorkeakoulussa. Nurmela on aiemmin valmistunut amiksesta kuva-artesaaniksi Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradiasta. Nurmela siirtyy tehtävään Vihreiltä, jossa hän on työskennellyt yhteisömanagerin sijaisena.

Ihanaa päästä tekemään viestintää amiksille! SAKKIssa on paljon osaavia tekijöitä niin aktiiveissa kuin tulevissa työkavereissa, ja en malta odottaa että pääsen tähän porukkaan mukaan. Mielenkiinnolla odotan tulevia haasteita ja työtehtäviä SAKKIssa! Nurmela kertoo valinnastaan.

Nykyään helsinkiläisen Nurmelan tehtäviin ja vastuualueisiin tulee kuulumaan SAKKIn ulkoisen ja sisäisen viestinnän suunnittelu, kampanjaviestinnän kehittäminen, tulevan juhlavuoden ilme ja tapahtumat, painomateriaalien suunnittelu ja taitto, sekä yhteistyöt. Nurmela tulee vahvistamaan myös SAKKIn järjestösektoria esimerkiksi oppilaitoskiertueen osalta.

Adéle vakuutti meidät monipuolisella sekä viestintä-, että järjestöosaamisellaan. On huippua saada Adélen kaltainen amiskoulutuksen tuntija osaksi SAKKIn työyhteisöä, unohtamatta vahvaa viestintäosaamista jota hänellä oli osoittaa. Uskon Adélen ottavan paikkansa nopeasti aktiivikentällä toimimisessa sekä yhteistyökumppaneiden keskuudessa! SAKKIn puheenjohtaja Vihonen sanoo.

Lämpimästi tervetuloa töihin SAKKIin, Adéle!

Lisätietoja:
Pääsihteeri Noora Luukka, 050 4072 143, [email protected]
Viestinnän asiantuntija Adéle Nurmela, 050 4128 949, [email protected] (1.12.2021 alkaen)