01.02.2021

SAKKIn toimiston uudet kasvot

Uutiset

Helmikuu SAKKIssa starttasi vauhdilla kun toimiston porukassa aloitti tänään 1.2.2021 Elina Tanninen sekä Mikael Kölhi. Tanninen työskentelee Osallistu ja voi hyvin -verkostohankkeessa projektityöntekijänä sekä Kölhi korkeakouluharjoittelijana.

Tanninen siirtyy projektityöntekijän tehtäviin Kelalta. Tätä ennen hän on työskennellyt muun muassa Nuorten Akatemialla ja Yrityskylällä. Tanninen on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden maisteri. Tanninen on myös valmistunut elintarvikealan perustutkinnosta leipuri-kondiittoriksi.

Odotan innolla SAKKIn parissa työskentelyä ja opiskelijoiden kohtaamista. On ilo päästä kehittämään opiskelijoiden osallisuutta ja vaikutusmahdollisuuksia ammatillisissa oppilaitoksissa.

Elina

Kölhi opiskelee tällä hetkellä Humanistisessa ammattikorkeakoulussa yhteisöpedagogiksi ja työskenteleen kevään SAKKIn järjestösektorilla korkeakouluharjoittelijana.

Etsimme loppuvuodesta henkilöä luomaan uusia rakenteita opiskelijakunnille ja amisten vaikuttamiselle. Elinassa vakuutti hänen rauhallisen jämäkkä asenne sekä monipuolinen kokemus projektinhallinnasta. Uskon, että Elinasta saamme inspiroituneen työkaverin lisäksi vahvan opiskelijakuntien vaikutusmahdollisuuksien rakentajan. Saamme myös korkeakouluharjoittelijan järjestöpuolelle vahvistamaan kevään webinaari-sarjaa sekä koulutussuunnittelua. Mikaelin tuoma näkemys etenkin nuorten parissa toimimisesta ja heidän aktiiviseksi toimijaksi innostamisessa, ovat ilolla vastaanotettavia. Odotan innolla tulevan kevään tuulia, joihin Mikael pääsee jättämään oman merkityksellisen kädenjälkensä!

Jutta, puheenjohtaja

Tervetuloa töihin SAKKIin Elina ja Mikael!

Muutoksia on tapahtunut myös toimistolla, kun hallinnon asiantuntija Sara Siponmaan työnimike vaihtui kehittämisasiantuntijaksi uusien työtehtävien myötä. Toimistolle tuttu kasvo Edgar Pyhälä työskentelee jäsenpalveluvastaavana vuoden 2021 loppuun.