03.06.2021

SAKKIn pääsihteeriksi Noora Luukka

Uutiset

Kuvassa Noora Luukka

Noora Luukka on valittu Suomen Ammattiin Opiskelevien Liitto — SAKKI ry:n pääsih­tee­rik­si. Luukka siirtyy tehtävään Jyväskylän yliopiston hankesihteerin tehtävästä. Luukka on aikaisemmin toiminut Sosialidemokraattisten opiskelijoiden SONKin pääsihteerinä sekä Työväen Sivistysliitolla nuorten globaalikasvatukseen keskittyvän kansainvälisen projentin koordinaattorina.

Olen iloinen ja kiitollinen saadessani aloittaa työt ensi viikolla SAKKIssa! SAKKI on aktiivinen, vaikuttava ja innostava järjestö, jonka yhteisöön on mahtavaa päästä mukaan. Odotan innolla, että pääsen tutustumaan liiton osaavaan toimistoon ja aktiiveihin. SAKKIn kunnianhimoinen visio motivoi ja haastaa minua työssäni pääsihteerinä. Kiitos SAKKIn hallitukselle luottamuksestanne! Nähdään pian, SAKKIlaiset ja SAKKIn kaverit!

Noora Luukka

Koulutukseltaan Luukka on yhteiskuntatieteiden kandi ja on opiskellut työyhteisön vuorovaikutussuhteisiin, hyvinvointiin, konflikteihin ja neuvotteluihin keskittyvän opintokokonaisuuden.

Otamme Nooran ilolla vastaan SAKKIn toimistolle. Noora vakuutti aiemmalla laajalla järjestökokemuksellaan, sekä rauhallisen varmalla otteella reagoida haastaviin tilanteisiin. On mahtavaa saada Nooran kokemus opiskelijaliikkeestä amiskentälle ja uskon Nooran löytävän nopeasti paikkansa meidän parhaasta porukasta, jolla amisten asemaa parannamme

Jutta Vihonen, puheenjohtaja

Luukka aloittaa tehtävässä 7.6.2021