01.06.2021

Haku kiertueaktiiviksi 2021 on auki!

Uutiset

Syksyllä pakkaamme jälleen kiertueauton SAKKIlaisilla ja lähdemme kiertämään eri oppilaitoksissa ympäri Suomea. SAKKIn kiertueella on tarkoitus tuoda esiin SAKKIn toimintaa sekä jäsenyyttä. Liittyessään SAKKIn jäseneksi opiskelija saa itselleen opiskelijakortin sekä erilaisia etuja. Oletko sanavalmis heppu, joka tykkää höpötellä niitä näitä? Olisko kiva päästä kiertämään ympäri Suomea sekä päästä tutustumaan uusin amiksiin?

Paras rooli kiertueella on ehdottomasti kiertueaktiivina oleminen. Kiertueen viikkottaiset tiimit koostuvat aktiiveista, SAKKIn hallituslaisista, työntekijöistä ja harjoittelijoista. Kiertueen aikana paikkakunnat vaihtuvat päivittäin ja kiertueauton kyydissä tulee kulutettua takamusta jonkin verran. Uudet paikkakunnat, nähtävyydet, ihmiset sekä muistot ovat varmasti sen istumisen arvoiset!

Sinun ei tarvitse olla seppä syntyessäsi! Koulutamme kiertueaktiivit kaksiosaisessa koulutuksessa, joista ensimmäinen järjestetään 6. – 8.6.2021. Haemme kiertueaktiiveiksi henkilöitä, jotka ovat reippaita ja asiakaspalveluhenkisiä. Olit sitten uusi tekijä, SAKKIn nykyinen aktiivi tai SAKKI-alumni, olet tervetullut joukkoomme!

Ilmoittaudu osoitteessa: amis.fi/kiertuehaku21