08.12.2020

SAKKI hakee Osallistu ja voi hyvin -hankkeeseen projektityöntekijää

Uutiset

Hanke liittyy opetus- ja kulttuuriministeriön Oikeus osata -kehittämisohjelmaan, jonka tarkoitus on parantaa ammatillisen koulutuksen laatua ja tasa-arvoa. SAKKI toimii osatoteuttajana Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradian koordinoimassa Osallistu ja voi hyvin -verkostohankkeessa, jossa tavoitteemme on opiskelijoiden vaikutusmahdollisuuksien ja osallisuuden lisääminen. 

SAKKI etsii hankkeelle projektityöntekijää, jolla on palo päästä kehittämään opiskelijoiden osallisuutta ammatillisissa oppilaitoksissa. Olet etsimämme henkilö, jos olet hyvä organisoimaan koulutustapahtumia niin livenä kuin etänä. Ohjaat ja toteutat luontevasti keskustelutilaisuuksia, joihin osallistuu niin opiskelijoita kuin opettajia. Pidät matkustamisesta ja olet valmis matkustamaan ympäri Suomea. Osaat organisoida työsi hyvin, tartut nopeasti haasteisiin, olet rohkea sekä työskentelet hyvin paineen alla. Jos vastasit kaikkiin kyllä, saatat olla etsimämme projektityöntekijä. 

Projektityöntekijänä vastaat hankkeen suunnittelusta, koordinoinnista sekä kehittämisestä. Vastuullasi on myös hankkeen puitteissa koulutustapahtumien järjestämistä, opiskelijakuntatoiminnan tukemista sekä opiskelijoiden osallisuuden parantamista oppilaitoksilla yhdessä oppilaitosten kanssa. 

Odotamme projektityöntekijältä 

  • aikaisempaa kokemusta projektijohtamisesta ja projektinhallinnasta
  • tuntemusta ammatillisesta koulutuksesta sekä opiskelijakuntatoiminnasta
  • kykyä siirtää tietoa myös kirjalliseen muotoon
  • olet innostunut siitä, mitä teet ja saat muut myös innostumaan
  • olet elementissäsi, kun pääset toteuttamaan  vuorovaikutustilanteita
  • et epäröi tarttua työtehtäviin oma-aloitteisesti
  • joustavuutta. Työaika vaihtelee ja työ sisältää paljon matkustelua ympäri Suomea.

Työsuhde alkaa tammikuussa 2021 ja päättyy 30.6.2022. Työsuhde on määräaikainen. Projektityöntekijän kuukausipalkka määräytyy SAKKIn työehtosopimuksen mukaan. Työntekijälle kuuluu lisäksi luontoisetuna lounas- sekä virike-etu. Tehtävään valitun henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote ennen työsopimuksen allekirjoittamista.

SAKKIssa pääset osaksi yhteisöä, joka on amisten asialla. Työskentelet hankkeen parissa yhdessä hankekumppaneiden sekä SAKKIn aktiivien, hallituksen ja asiantuntijoiden kanssa. Hae meille töihin!

HAKEMUKSET

Hakeminen tapahtuu sähköisen rekrytointilomakkeemme täyttämällä. SAKKI hyödyntää rekrytoinnin ensimmäisessä vaiheessa anonyymiä rekrytointia, jossa poistamme hakemuksia käsiteltäessä kaikkien hakijoiden nimet, iät, sukupuolet, poliittiset puolueet ja muut vastaavat sekä sen, missä maassa aiempi työkokemus tai koulutus on hankittu. 

Anonymisoitujen hakemusten perusteella kutsumme osan hakijoista haastatteluun. Haastatteluiden ensimmäinen vaihe järjestetään 7. – 8.1.2020  ja toinen vaihe 11.1.2020.

Täytä tämä sähköinen hakemuslomake pe 18.12.2020 klo 12:00 mennessä!

LISÄTIETOJA

Jutta Vihonen
puheenjohtaja
[email protected]
044 753 0581

Veera Florica-Rajala
pääsihteeri
050 310 0570 (arkisin kello 9 – 15)
[email protected] 

Suomen Ammattiin Opiskelevien Liitto — SAKKI ry on vuonna 1987 perustettu, jokaisen ammattiin opiskelevan valtakunnallinen etu- ja palvelujärjestö. Olemme #amistenasialla paikallisista opiskelijakunnista ministeriöiden kautta aina kansainväliselle tasolle asti.