06.03.2024

Olisitko sä meidän seuraava harjoittelija? SAKKI hakee kahta harjoittelijaa syksyn oppilaitoskiertueelle

Uutiset

Suomen Ammattiin Opiskelevien Liitto –  SAKKI ry. on valtakunnallinen nuorisojärjestö, joka on perustettu edistämään ammattiin opiskelevien asiaa. Kokoamme yhteen yli 170 000 amista. Toiminnallamme pyrimme luomaan parempaa arkea ja tulevaisuutta ammattiin opiskeleville. Toimintamme on amislähtöistä ja amiksia varten. Olemme #amistenasialla.

Nyt etsimmekin joukkoomme kahta (2) täsmällistä, organisointikykyistä ja palveluhenkistä harjoittelijaa oppilaitoskiertueelle syksyllä 2024.

Oletko hyvä organisoimaan isompia projekteja? Haluatko matkustaa ympäri Suomea? Kiinnostaako sinua ammatillisen koulutuksen edunvalvonta tai opiskelijakuntatoiminta? Tykkäätkö jutella ihmisten kanssa asiasta kuin asiasta? Jos vastasit johonkin edellä olevista kyllä, saatat olla etsimämme harjoittelija!

SAKKI järjestää syksyisin oppilaitoskiertueen, joka sijoittuu elo – syyskuulle. Kiertueita on kaksi, joista toinen sijoittuu Uudellemaalle ja toinen maakuntiin. Harjoittelijana olet mukana oppilaitoskiertueella ja olet osa kiertuetiimiä. Lähimmät työkaverisi ovat kiertueen koordinaattori ja harjoittelija, sekä SAKKIn järjestöasiantuntija. Sinulla tulee olla valmius osallistua molemmille kiertueille.

Harjoittelijana tehtäviisi kuuluu osallistua kiertuepäivien suunnitteluun ja olla mukana kiertueella. Pääset ideoimaan jäsenhankintaa, ohjaamaan kiertueaktiiveja, tekemään matkajärjestelyitä sekä ennen kaikkea tapaamaan amiksia ympäri Suomen!

Harjoittelijalta edellytämme matkustusvalmiutta, b-ajokorttia, ratkaisukeskeisyyttä, organisointikykyä sekä palveluhenkisyyttä. Näiden lisäksi arvostamme suuresti, jos sinulla on näkemystä sosiaalisen median tekemiseen (erityisesti Instagram ja TikTok), toimit sujuvasti englannin kielellä ja sinulla on kokemusta jäsenhankinnasta tai asiakaspalvelusta.

Harjoittelu on osa opintojasi ja harjoittelun ohjaajana toimii SAKKIn järjestöasiantuntija Amanda Majuri. Harjoittelujakson tehtävät voidaan soveltuvin osin räätälöidä mielenkiintosi ja opintojesi mukaan.

Me tarjoamme sinulle:

  • kahden palkallisen harjoittelujakson ajalle 1.8.-30.9.2024
  • 1300€ kuukausipalkan (SAKKIn paikallinen sopimus)
  • mahdol­li­suu­den kehit­tää omaa osaa­mis­ta ja nähdä järjestömaailman työelämää käytännössä
  • työvälineet ja rennon työyhteisön
  • upean tilai­suu­den kiertää ympäri Suomea ja oppia ammatillisesta koulutuksen kentästä

Näin haet tehtävään:

Jos kiinnostuit, jätä vapaamuotoinen hakemus ja CV 21.4 klo 23.59 mennessä osoitteeseen [email protected] otsikolla Harjoittelija.

Sopiva hakija voidaan palkata jo hakuajan aikana, joten olethan ajoissa liikkeellä! Hakemusten perusteella kutsumme sopivimmat hakijat etänä pidettävään haastatteluun kuitenkin viimeistään hakuajan päätyttyä. Haastattelupäivä on 7.5. Olemme kaikkiin hakemuksensa jättäneisiin yhteydessä rekrytoinnin aikana.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. SAKKI ry toteuttaa rekrytoinnissaan positiivisen erityiskohtelun periaatetta. Positiivista erityiskohtelua sovelletaan silloin, kun hakijoina on yhtä päteviä tai vain vähäisessä määrin ansioiltaan toisistaan poikkeavia, joista toinen edustaa syrjinnän vaarassa olevaa ryhmää. Ilmoitathan hakemuksessasi, mikäli koet kuuluvasi johonkin näistä ryhmistä ja toivot, että otamme sen huomioon hakuprosessissa.

Lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (504/2002) mukaisesti valitun henkilön on ennen työsuhteen solmimista esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu hyväksyttävä rikosrekisteriote.

Jäitkö pohtimaan jotain, mihin et löydä tästä ilmoituksesta tai nettisivuiltamme vastausta? Kysy ihmeessä!

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Amanda Majuri
Järjestöasiantuntija
0447520452
[email protected]

Työsuhteen ehtoihin liittyvissä kysymyksissä:

Noora Luukka
Toiminnanjohtaja
0504072143
[email protected]