03.05.2022

SAKKI hakee siviilipalvelushenkilöä 1.8. alkaen

Uutiset

Siviilipalvelushenkilö löydetty!

Suomen Ammattiin Opiskelevien Liitto –  SAKKI ry. on valtakunnallinen nuorisojärjestö, joka on perustettu edistämään ammattiin opiskelevien asiaa. Kokoamme yhteen yli 170 000 amista. Toiminnallamme pyrimme luomaan parempaa arkea ja tulevaisuutta ammattiin opiskeleville. Toimintamme on amislähtöistä ja amiksia varten. Olemme #amistenasialla.

Nyt etsimmekin joukkoomme täsmällistä, organisointikykyistä ja palveluhenkistä siviilipalvelushenkilöä 1.8.2022 alkaen.

Siviilipalvelushenkilö työskentelee osana SAKKIn toimistoa. Sivarin pääasiallinen tehtävä on vastata liiton jäsenpalvelusta sekä avustaa hallinnollisissa tehtävissä. Jäsenpalvelun hoitaminen tarkoittaa jäsenpalvelua niin sähköpostitse kuin puhelimessa sekä jäsenhankinnan suunnittelua esimerkiksi kampanjoiden kautta. Muita työtehtäviä ovat esimerkiksi: taloushallinnon tukitehtävät kuten laskujen käsittely ja kilpailutukset, tilausten tekeminen, matkajärjestelyiden hoitaminen,  toimiston käytännön asioiden hoitaminen sekä muut palveluspaikan määräämät tehtävät.

Sivarin työtehtävät voivat sisältää myös SAKKIn tapahtumiin osallistumista, kuten syksyn oppilaitoskiertue. Näistä sovitaan valittavan henkilön kanssa aina tapauskohtaisesti.

Palvelussuhde on tarkoitus aloittaa 1.8. ja sivari perehdytetään tehtäviinsä. Työ tapahtuu pääosin SAKKIn toimistolla Hakaniemessä, mutta perehdytysjakson jälkeen on mahdollisuus tehdä töitä työtehtävien salliessa myös etänä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakaspalveluosaamista, järjestelmällisyyttä, projektin hallintataitoja, joustavuutta, halua kehittyä yhdessä työyhteisön kanssa sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Me SAKKIssa teemme paljon yhdessä – sen vuoksi etsimme paitsi täsmällistä ja osaavaa tekijää, myös työyhteisöämme täydentävää ihmistä. Panostamme työyhteisön hyvinvointiin ja yhteisöllisyyteen.