03.04.2023

SAKKIn jäsenrekisteri uudistuu

Uutiset

SAKKI siirtyy käyttämään huhtikuun alussa uutta jäsenrekisteriä. Uuden jäsenrekisterin käyttöönoton ei pitäisi vaikuttaa nykyisten jäsenten asioihin. Hakemustilassa olevien opiskelijoiden jäsenyyksien käsittelyssä ja aktivoinnissa voi ilmetä viivettä tai tietoja saattaa joutua toimittamaan uudelleen. Näistä tiedotamme sähköpostitse erikseen henkilöitä, joita asia koskee.

Fyysisten opiskelijakorttien toimituksissa saattaa ilmetä ajoittaista viivettä. Pyrimme käsittelemään hakemukset niin, että jäsenet saavat digitaalisen opiskelijakortin käyttöönsä normaalissa ajassa, mikäli hakemuksessa ja tietojen siirtymisessä on ollut kaikki kunnossa. Suosittelemme uusia jäseniä ottamaan käyttöönsä Frank-sovelluksen digitaalisen opiskelijakortin kokeilujakson, jolla jäsen voi minimoida mahdollisesta viiveestä aiheutuvat haitat.

Pahoittelemme muita mahdollisia hetkellisiä häiriöitä jäseneksi liittymisessä. Pyrimme korjaamaan kaikki havaitut häiriöt mahdollisimman pian.

MIkäli sinulla on kysyttävää ole yhteydessä SAKKIn jäsenpalveluun [email protected]. Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian, mutta viivettä voi ilmetä.