01.08.2023

SAKKIn järjestöasiantuntijaksi Amanda Majuri

Uutiset

SAKKIn järjestöasiantuntijaksi on valittu Amanda Majuri. Majuri aloittaa työssään 7.8.2023.

SAKKIn hallitus on valinnut liiton uudeksi järjestöasiantuntijaksi luonnontieteiden ylioppilaan, tradenomiopiskelija Amanda Majurin. Majuri on ennen SAKKIlle siirtymistään työskennellyt mm. nuorten osallisuuden parissa projektityöntekijänä. Amandalla on laaja kokemus järjestötoiminnasta, vapaaehtoisten innostamisesta ja nuoren osallisuuden vahvistamisesta.

“Olen todella iloinen saadessamme järjestöasiantuntijaksi vahvan kokemuksen omaavan ja pitkään nuorten parissa toimineen Majurin. Olen varma, että hänen ammattitaidollaan meidän tapahtumista tulee entistä saavutettavampia ja monipuolisempia”, kommentoi SAKKIn puheenjohtaja Patrik Tanner.

SAKKIn järjestöasiantuntija vastaa SAKKIn aktiiveille suunnattujen tapahtumien järjestämisestä, koulutusten suunnittelusta ja koordinoinnista sekä vapaaehtoistoiminnasta. Asiantuntija vastaa järjestöllisestä toiminnasta ja sen kehittämisestä. Amandan ensimmäisenä projektina tulee olemaan liiton vuotuisen oppilaitoskiertueen toteutus yhdessä muiden toimijoiden kanssa, sekä toimintasuunnitelman järjestöllisistä projekteista vastaaminen.

“On ihanaa päästä järjestämään mielekästä ja merkityksellistä toimintaa kaikille amiksille! Odotan innolla jäsenten tapaamista ja sitä, että voidaan oppia toisiltamme ja yhdessä rakentaa paremmin ammatillista koulutusta tukevaa yhteiskuntaa”, iloitsee Majuri.

Lämpimästi tervetuloa töihin amiksille, Amanda!

Lisätietoja

Patrik Tanner
Puheenjohtaja
044 7530581