07.02.2020

SAKKIn 16. liittokokous – Asetu ehdolle hallitukseen!

Uutiset

Suomen Ammattiin Opiskelevien Liitto – SAKKI ry:n liittokokokous järjestetään 4. – 5.4.2020 Pajulahden Liikuntakeskuksessa Nastolassa. Tämä kyseinen liittokokous on vuorossaan SAKKIn 16. ja viikonlopun aikana kokouksessa tullaan käsittelemään muun muassa toimintasuunnitelmaa, strategiaa sekä hallituksen esitystä liiton sääntöjen muuttamisesta. SAKKIn liittokokouksessa äänioikeutta käyttää opiskelijakunta-, henkilö- sekä yhteisöjäsenet. Tarkempaa tietoa edustajista sekä määristä löydät täältä nettisivuiltamme ”liittokokous” välilehden takaa, joka löytyy ylävalikosta sekä tämän linkin kautta: sakkiry.fi/liittokokous.

Asetu ehdolle hallitukseen!

Liittokokous valitsee myös SAKKIlle uuden hallituksen seuraavalle kaudelle. Ehdolle asettuminen on nyt avattu ja se tapahtuu yksinkertaisesti ehdokaslomakkeen täyttämisellä. Lomake on täytettävissä aina liittokokoukseen asti, mutta muutamiin SAKKIn tarjoamiin mahdollisuuksiin päättymispäivä on aikaisemmin. Pääset ehdokaslomakkeeseen klikkaamalla tästä.

Tarjoamme kaikille 8.3.2020 mennessä ehdokaslomakkeen täyttäneille mahdollisuuden kirjoittaa blogitekstin SAKKIn sivuille. Ehdokkaat, jotka täyttävät lomakkeen 9.3.2020 alkaen eivät ole tämän mahdollisuuden piirissä. Voit päättää haluatko kirjoittaa blogitekstin vai et, kun täytät ehdokaslomaketta.

Järjestämme kaikille ehdokkaille kaksi paneelia, joista ensimmäinen pidetään SAKKIn Talvipäivillä sunnuntaina 8.3.2020. Toinen paneeli järjestetään itse liittokokouksessa lauantaina 4.4.2020. Talvipäivillä käsitellään muun muassa liittokokoukseen liittyviä käytännön asioita sekä asiakirjoja, joten suosittelemme tapahtumaa lämpimästi kaikille ehdokkaille. Ilmoittautuminen on auki 16.2.2020 asti ja ilmoittautumislomakkeelle pääset klikkaamalla tästä. Jos kuitenkin haluat osallistua sunnuntain paneeliin omakustanteisesti, ota yhteyttä: [email protected].


Näiden lisäksi järjestämme puheenjohtajistoehdokkaille paneelin, joka pidetään täällä SAKKIn toimistolla Hakaniemessä. Paneeli kuvataan ja julkaistaan SAKKIn sosiaalisen median kanavissa. Kuvauspäivä on tiistai 17.3.2020 kello 14.00 alkaen. Paneeliin voi osallistua kaikki ennen 17.3.2020 kello 14.00 ehdolle asettuneet puheenjohtajistoehdokkaat. Olemme yhteydessä ehdokkaisiin kun he ovat täyttäneet ehdokaslomakkeen.


Nähdään Talvipäivillä tai viimeistään liittokokouksessa!