03.03.2023

SAKKI hakee kahta harjoittelijaa syksyn oppilaitoskiertueelle

Uutiset

Suomen Ammattiin Opiskelevien Liitto – SAKKI ry on valtakunnallinen nuorisojärjestö, joka on perustettu edistämään ammattiin opiskelevien asiaa. Kokoamme yhteen yli 170 000 amista. Toiminnallamme pyrimme luomaan parempaa arkea ja tulevaisuutta ammattiin opiskeleville. Toimintamme on amislähtöistä ja amiksia varten. Olemme #amistenasialla.

Nyt etsimmekin joukkoomme kahta (2) täsmällistä, organisointikykyistä ja palveluhenkistä harjoittelijaa oppilaitoskiertueelle syksyllä 2023.

Oletko hyvä organisoimaan isompia projekteja? Haluatko matkustaa ympäri Suomea? Kiinnostaako sinua ammatillisen koulutuksen edunvalvonta tai opiskelijakuntatoiminta? Tykkäätkö jutella ihmisten kanssa asiasta kuin asiasta? Jos vastasit johonkin edellä olevista kyllä, saatat olla etsimämme harjoittelija!

SAKKI järjestää syksyisin oppilaitoskiertueen, joka sijoittuu elo – syyskuulle. Kiertueita on kaksi, joista toinen sijoittuu Uudellemaalle ja toinen maakuntiin. Harjoittelijana olet mukana oppilaitoskiertueella ja olet osa kiertuetiimiä. Lähimmät työkaverisi ovat kiertueen koordinaattori ja harjoittelija, sekä SAKKIn järjestöasiantuntija. Sinulla tulee olla valmius osallistua molemmille kiertueille.

Harjoittelijana tehtäviisi kuuluu osallistua kiertuepäivien suunnitteluun ja olla mukana kiertueella. Pääset ideoimaan jäsenhankintaa, ohjaamaan kiertueaktiiveja, tekemään matkajärjestelyitä sekä ennen kaikkea tapaamaan amiksia ympäri Suomen!

Harjoittelijalta edellytämme matkustusvalmiutta, b-ajokorttia, ratkaisukeskeisyyttä, organisointikykyä sekä palveluhenkisyyttä. Näiden lisäksi arvostamme suuresti, jos hallitset Instagramin käytön, toimit sujuvasti englannin kielellä ja sinulla on kokemusta jäsenhankinnasta tai asiakaspalvelusta.

Harjoittelu on osa opintojasi ja harjoittelun ohjaajana toimii SAKKIn järjestöasiantuntija Sanna Neuvonen. Harjoittelujakson tehtävät voidaan soveltuvin osin räätälöidä mielenkiintosi ja opintojesi mukaan.

Me tarjoamme sinulle:

  • Palkallisen harjoittelujakson ajalle 31.7.-13.10.2023
  • 1300€ kuukausipalkan (SAKKIn Paikallinen sopimus)
  • lounasedun
  • mahdol­li­suu­den kehit­tää omaa osaa­mis­ta ja nähdä järjestömaailman työelämää käytännössä
  • työvälineet ja rennon työyhteisön
  • upean tilai­suu­den kiertää ympäri Suomea

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä Jos kiinnostuit, jätä vapaamuotoinen hakemus ja CV 24.4.2023 klo 16.00 mennessä osoitteeseen [email protected] otsikolla Harjoittelija.

Hakemusten perusteella kutsumme sopivimmat hakijat haastatteluun, ja sopiva harjoittelija voidaan valita jo hakuajan sisällä. Olemme kaikkiin hakemuksensa jättäneisiin yhteydessä rekrytoinnin aikana.

Lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (504/2002) mukaisesti valitun henkilön on ennen työsuhteen solmimista esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu hyväksyttävä rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Sanna Neuvonen
Järjestöasiantuntija
0447520452
[email protected]

Työsuhteen ehtoihin liittyvissä kysymyksissä:

Noora Luukka
0504072143
[email protected]