24.02.2022

Kutsu Suomen Ammattiin Opiskelevien Liitto – SAKKI ry:n 18. liittokokoukseen

Uutiset

Suomen Ammattiin Opiskelevien Liitto- SAKKI ry.n 18. liittokokous järjestetään 23.- 24. huhtikuuta 2022 Kuopiossa, hotelli IsoValkeisessa. Kokous alkaa lauantaina 23.4. klo 13.00.  Kokouksessa käsitellään sääntöjen määrittelemät asiat, hyväksytään liiton toimintasuunnitelma ja talousarvio, Amisten poliittinen linjapaperi sekä valitaan liitolle uusi hallitus.

Liittokokouksesta voi lukea tarkemmin liittokokouksen sivulta. SAKKIn henkilöjäsenet pääsevät ilmoittautumaan liittokokoukseen nettisivujen kautta.

Tiedot osallistujamääristä ja ohjeet valtakirjojen toimittamiseen lähetetään yhteisöjäsenille sekä opiskelijakunnille maaliskuun alun aikana sähköpostitse. Valtakirjojen sekä ilmoittautumislomakkeiden tulee olla toimitettu takaisin 31.3.2022 klo 23.59 mennessä. Jos sinulla on kysyttävää valtakirjoista tai ilmoittautumisesta, ota yhteyttä Anette Pottoseen [email protected]

Koronatilanteen pahentuessa siten, että kokoustaminen liittokokouspaikalla ei ole kokoontumisrajoitusten vuoksi mahdollista, siirrymme hallituksen päätöksestä etäkokoukseen. Tiedotamme tästä jäsenistöä tilanteen sattuessa.