05.09.2022

Hakua jatkettu: SAKKI hakee edunvalvonnan asiantuntijaa

Uutiset

Suomen Ammattiin Opiskelevien Liitto –  SAKKI ry. on valtakunnallinen nuorisojärjestö, joka on perustettu edistämään ammattiin opiskelevien asiaa. Kokoamme yhteen yli 170 000 amista. Toiminnallamme pyrimme luomaan parempaa arkea ja tulevaisuutta ammattiin opiskeleville. Toimintamme on amislähtöistä ja amiksia varten. Olemme #amistenasialla.

Nyt etsimmekin joukkoomme analyyttistä, järjestelmällistä ja motivoitunutta edunvalvonnan asiantuntijaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Innostutko koulutuspoliittisten asiakirjojen läpi kahlaamisesta? Saako lausuntojen kirjoittaminen ja kokouksissa istuminen sinut liekkeihin? Asiantuntijana vastaat SAKKIn edunvalvontatoiminnan pyörittämisestä eli siitä, että SAKKIssa on ajantasainen kuva ammatillisessa koulutuksen tilanteesta, ja että vaikutamme oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Olet supliikki ja määrätietoinen tyyppi – käyt mielelläsi tapaamassa sidosryhmiämme ja tuot työryhmissä väsymättä ja johdonmukaisesti esiin amisten näkökulmia. Tunnet jo jonkin verran amiksia, ammatillista koulutusta ja sitä, miten poliittinen päätöksenteko valtakunnassa etenee. Valmistelet työssäsi SAKKIn poliittisia linjauksia ja kirjoitat sujuvia lausuntoja. Asiantuntijana jaat osaamistasi niin SAKKIn toimiston sisällä kuin aktiivienkin suuntaan, ja osaat muuttaa hallintojargonin ymmärrettäväksi.

Asiantuntijan työssä tärkeää on myös SAKKIn muiden sektorien tukeminen, kuten tapahtumien ja kampanjoiden suunnitteluun osallistuminen. Työssä menestyminen edellyttää järjestelmällisyyttä, projektinhallintataitoja, joustavuutta, halua kehittyä yhdessä työyhteisön kanssa sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Haemme edunvalvonnan asiantuntijaa, jolla pysyy langat käsissä, ja joka toimii sujuvasti niin jäsentemme, kuin toimistomme tukena. Me SAKKIssa teemme paljon yhdessä – sen vuoksi etsimme paitsi täsmällistä ja osaavaa tekijää, myös työyhteisöämme täydentävää ihmistä. Tuemme työntekijöidemme kouluttautumista, yhteisöllisyyttä ja hyvinvointia.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää:

  • Järjestelmällistä ja itsenäistä työotetta
  • Koulutuspolitiikan tuntemusta
  • Korkeakouluopintoja
  • Kykyä lukea ja tuottaa tekstiä vaivatta
  • Kykyä ottaa haltuun isoja kokonaisuuksia ja edistää niitä
  • Sujuvaa kirjallista ja suullista ilmaisua (suomi ja englanti)
  • Yhteistyötaitoja toimia eri ikäisten aktiivien, jäsenistön sekä sidosryhmien kanssa

Katsomme eduksi Twitterin, Slackin ja Googlen työskentelyalustojen käytön osaamisen sekä työkokemuksen vastaavista tehtävistä.

Toivomme hakijoiksi eri taustaisia henkilöitä. SAKKIssa työskennellään joustavasti hybridinä, ja valittavan henkilön ei tarvitse asua pääkaupunkiseudulla. Työ edellyttää satunnaisia ilta- ja viikonlopputöitä. Asiantuntijan kuukausipalkka määräytyy SAKKIn työehtosopimuksen mukaan, ollen työsuhteen alkaessa 2 400 €/kuukaudessa. Tarjoamme lisäksi työntekijöillemme puhelin,- lounas-ja virike-edun sekä joustavat työajat ja TES-edut. Päivittäinen työaika on 7h 10min. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, viimeistään joulukuussa 2022. Työsuhteen alussa järjestetään perehdytys.

Jätä anonyymi hakemus tämän lomakkeen kautta 14.10. klo 12.00 mennessä. SAKKI hyödyntää anonyymia rekrytointia, jossa poistamme hakemuksia käsiteltäessä kaikkien hakijoiden nimet, iät, sukupuolet, poliittiset puolueet ja muut vastaavat sekä sen, missä maassa aiempi työkokemus tai koulutus on hankittu.

Anonymisoitujen hakemusten perusteella kutsumme osan hakijoista työhaastatteluun. Työhaastattelut järjestetään etähaastatteluina 24.10. Pidätämme oikeuden aikataulumuutoksiin. Olemme kaikkiin hakemuksensa lähettäneisiin yhteydessä rekrytoinnin aikana.

Lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (504/2002) mukaisesti  valitun henkilön on ennen työsuhteen solmimista esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu hyväksyttävä rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Noora Luukka
Pääsihteeri
[email protected]
0504072143