27.11.2019

Frank Studentsin uudeksi toimitusjohtajaksi Antti Eronen

Uutiset

Oy Frank Students Ab 

TIEDOTE 27.11.2019 Julkaisuvapaa heti 

“Frankin omistajien jo aiemmin tekemä päätös avata palvelut kaikille opiskelijoille on vihdoin mahdollistunut syksyllä 2019. Pääsen luotsaamaan yritystä mielenkiintoisessa tilanteessa – kaikki kasvun avaimet ovat kädessämme. Kasvulla taas mahdollistamme tuotteen kehittämisen riittävän reippaasti. Näin pysymme jatkossakin Suomen johtavana opiskelijapalveluna, jonka mahdollisuudet eivät rajoitu Suomen rajoihin”, sanoo yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi valittu Antti Eronen

Opiskelijapalveluyhtiö Frank Students on valinnut yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi Antti Erosen, jolla on monipuolista kokemusta digitaalisen markkinoinnin ja myynnin, tuotekehityksen ja startupien parista. IT-yhtiö IWA:n myyntijohtajan positiosta siirtyvä Eronen aloittaa tehtäviinsä perehtymisen yhdessä väistyvän toimitusjohtajan kanssa joulukuun alussa, ja aloittaa yhtiön virallisena toimitusjohtajana 1.1.2020. 

Frankilla on yli 80 000 aktiivista käyttäjää, joille se tarjoaa mm. digitaalista kansallista ja kansainvälistä opiskelijakorttia, mahdollisuuden opiskelijatunnistettuun maksamiseen MobilePaylla, sekä satoja opiskelijaetuja yhdessä monien Suomen tunnetuimpien brändien kanssa. 

”Yhtiössä on tehty viime vuodet hyvää työtä tuotteen rakentamisen sekä nykyisen markkina-aseman saavuttamisen eteen. Olen uudesta tehtävästäni ja sen mukanaan tuomista haasteista ja mahdollisuuksista erittäin innoissani”, kommentoi Eronen uutta tehtäväänsä. 

On hienoa, että saamme Antin kokemuksen ja näkemyksen opiskelijoiden palvelukseen. Opiskelijapalvelumarkkinalla on Suomessa vielä paljon kasvamisen varaa, ja miksei suomalaista osaamista kelpaisi jossain vaiheessa viedä ulkomaillekin. Edessä on useita eri mahdollisuuksia, joista meidän pitää onnistua valitsemaan parhaat ja hoitaa toteutus hyvin.

hallituksen puheenjohtaja Matti Parpala.

Vuonna 2013 perustetun Frank Studentsin omistavat yhdessä KILROY Finland Oy sekä yliopistojen, ammattikorkeakoulujen, lukioiden ja ammattiin opiskelevien valtakunnalliset opiskelijajärjestöt SYL, SAMOK, SLL ja SAKKI. 

Lisätiedot: 

Matti Parpala, hallituksen puheenjohtaja, 040 846 3847
Antti Eronen, toimitusjohtaja 1.1.2020 alkaen, 050 353 6789