23.01.2023

Aale Päivinen: En asetu ehdolle puheenjohtajaksi jatkokaudelle

Blogit

Liittokokous on lähestymässä hurjaa tahtia SAKKIn näköpiiriin, joka tarkoittaa sitä, että on aika suunnata katseet tulevaisuuteen. Olen pitkän ja hartaan mietinnän jälkeen päättänyt, etten asetu ehdolle puheenjohtajaksi jatkokaudelle.

Aloitin SAKKIssa aktiivina vuonna 2019, ja näiden vuosien aikana olen päässyt tekemään ja näkemään paljon uusia ja jännittäviä asioita. Olen toiminut varapuheenjohtajana, kiertuetyöntekijänä sekä työpajojen vetäjänä tapahtumilla, nähnyt miten järjestömaailma toimii sekä löytänyt itsestäni uusia puolia – kuten sen, ettei esiintymistä tarvitse pelätä.

Puheenjohtajakauteni on ollut opettavainen monella tapaa. Olen päässyt tutustumaan mielenkiintoisiin tapahtumiin, tavannut monia päättäjiä, puhunut paneelikeskusteluissa sekä juontanut tilaisuuksia. SAKKIssa olen oppinut paljon uusia puolia edunvalvonnasta ja vaikuttamisesta, varsinkin nyt eduskuntavaalien aikaan. Olen kiitollinen tästä vuodesta, jonka olen voinut viettää hallituslaisten sekä toimiston väen kanssa. SAKKI on minulle kasvattijärjestö, enkä tule koskaan unohtamaan kaikkia kokemuksia mitä olen vuosien aikana saanut.

Olen nyt antanut itsestäni kaiken SAKKIlle, mitä vain pystyn. Siksi onkin minun aikani siirtyä uusille poluille, ja tehdä tilaa uusille amisvaikuttajille. Innolla jään seuraamaan sitä, mihin suuntaan tuleva puheenjohtaja vie amisten asioita.

Suomen Ammattiin Opiskelevien Liitto – SAKKI ryn liittokokous järjestetään 14.-15.4.2023 Tampereella. Liittokokouksessa käsittelemme toimintasuunnitelman ja talousarvion, sekä valitsemme kaudelle 2023-2024 uuden puheenjohtajan, 1-2 varapuheenjohtajaa 7-10 hallituksen varsinaista jäsentä ja 1-4 varajäsentä. Lisätietoja hallitushausta tulee helmikuun aikana.