15.12.2021

SAKKIn järjestöpalveluiden asiantuntijan sijaiseksi Anette Pottonen!

Uutiset

SAKKIn järjestöpalveluiden asiantuntijan sijaiseksi on valittu Anette Pottonen. Pottonen aloittaa työs­sään 10.1.2022.

Pottonen opiskelee yhteisöpedagogiksi Humanistisessa ammattikorkeakoulussa, ja on toiminut aikaisemmin mm. Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta HUMAKOn toiminnanjohtajan sijaisena, HUMAKOn hallituksen puheenjohtajana 2021, sekä edustajiston puheenjohtajana 2020. Pottonen on toiminut myös Suomen Nuorisovaltuustojen Liiton Nuva ry:n varapuheenjohtajana, sekä kerryttänyt osaamistaan myös Demarinuorten järjestöllisen kehittämisen työryhmän puheenjohtajana.

On mahtavaa päästä työskentelemään SAKKIiin ja päästä osaksi koko SAKKIin innokasta porukkaa. Haluan päästä omalla panoksellani edistämään SAKKIin tärkeää työtä amisten eteen. Odotan mielenkiinnolla, mitä uudet työtehtävät tuo tullessaan, Pottonen kertoo valinnastaan.

Järjestöpalveluiden asiantuntijan sijaisena Pottonen tulee olemaan vastuussa SAKKIn hallinnollisista tehtävistä sekä jäsenpalvelusta. Hänen työtehtäviinsä kuuluu mm. SAKKIn taloushallinnon tukitehtävät, jäsenpalvelusta ja jäsenprosessista vastaaminen, erilaisten hallinnollisten projektien edistäminen, kilpailutusten ja toimiston käytännön asioiden hoitaminen sekä pääsihteerin avustaminen

Huippua saada Anette täydentämään tiimiämme amisten asialle. Anetessa välittyi tahto tehdä merkityksellistä työtä ja kehittää niin SAKKIn järjestöpalveluita kuin omaa osaamistaankin, SAKKIn puheenjohtaja Jutta Vihonen kommentoi.

Lämpimästi tervetuloa töihin SAKKIin, Anette!

Lisätietoja:
Pääsihteeri Noora Luukka,
050 4072 143,
[email protected]