31.10.2022

SAKKIn edunvalvonnan asiantuntijaksi Suvituuli Lundmark

Uutiset

SAKKIn edunvalvonnan asiantuntijaksi on valittu Suvituuli Lundmark. Lundmark aloittaa työssään 1.12.2022.

Suvituulilla on laaja tausta opiskelijajärjestöissä ja opiskelijoiden edunvalvonnan parissa. Tänä vuonna Suvituuli on toiminut Suomen ylioppilaskuntien liiton SYL:n hallituksen jäsenenä, vastaten sosiaalipolitiikasta. Hakuprosessin aikana Suvituuli teki vaikutuksen asiantuntijuudella, koulutuspolitiikan ja opiskelijaliikkeen tuntemuksella, itseohjautuvuudella ja innostuneisuudella.

“Lundmarkin innostus ja asiantuntijuus tehtävää kohtaan vakuutti meidät. Hänellä on edunvalvonnallista pelisilmää, ja olemme onnekkaita saadessamme Lundmarkin osaksi työyhteisöämme hänen mahtavalla ja pirteällä persoonallaan”, kommentoi SAKKIn puheenjohtaja Aale Päivinen.

SAKKIn edunvalvonnan asiantuntija vastaa järjestön edunvalvontatyöstä sekä linjojen valmistelusta. Edunvalvonnan asiantuntija toimii tiiviissä yhteistyössä sidosryhmien kanssa ja seuraa ammatillisen koulutuksen kentän kehitystä. Lisäksi asiantuntija toimii hallituksen tukena kansainvälisissä asioissa. Suvituulin ensimmäisenä projektina tulee olemaan SAKKIn eduskuntavaalien aikainen vaikuttamistyö.

“Odotan innoissani amisten etujen ajamista valtakunnallisella tasolla. Itsekin amiksena tiedän, että yhteiskunnassa on vielä paljon tehtävää”, kommentoi Lundmark.

Lämpimästi tervetuloa töihin amiksille, Suvituuli!

Lisätietoja:
Pääsihteeri Noora Luukka, 050 4072 143, [email protected]