SAKKI-RISTEILY

SAKKI‐risteily on kerran vuodessa järjestettävä risteily, joka seilaa Helsingistä Tallinnaan aina kevään lopulla. Risteilyllä juhlitaan ammattiin valmistuvia amiksia sekä jo horisontissa häämöttävää kesälomaa. Olet sitten valmistuva amis, opiskeleva amis, jo valmistunut amis tai amiksen kaveri, on tämä risteily juuri sulle!

Risteily on peruttu koronaviruksen takia!

Olemme valitettavasti joutuneet perumaan kevään 2020 risteilyn. Katsomme kevään aikana miten risteilyn kanssa toimimme ja missä kohtaa sellainen on jälleen turvallista järjestää. Pahoittelut tästä koituvasta haitasta. 

Risteilyn hytit nyt myynnissä!

Hanki oma hyttisi osoitteesta: matkapojat.fi/sakki. Risteilyn hinta on alkaen 14 euroa/henkilö. Hinta määrittyy sen mukaan kuinka monta henkilöä samassa hytissä majoittuu. Edullisin hinta henkilöä kohden on silloin kun hytissä majoittuu neljä (4) henkilöä.

Ilmoittaudu yhteisöjäsentemme kiintiöiden kautta mukaan risteilylle. Huomioi, että jokaisella yhteisöjäsenellämme on omat edut sekä ehdot ilmoittautumiselle. Sinun tulee olla kyseisen yhteisöjäsenemme jäsen, jotta voit ilmoittautua heidän kiintiöön.

Lue tarkemmin yhteisöjäsenyydestä klikkaamalla linkkiä.

Kiintiöihin ilmoittautuminen tapahtuu siten, että klikkaat kyseisen yhteisöjäsenen logoa tai niiden alla olevaa tekstilinkkiä.

    KYSYTTÄVÄÄ RISTEILYSTÄ?

    Tässä tilanteessa sinua auttaa

    SANNA NEUVONEN

    YHTEISTYÖSSÄ