SAKKI-RISTEILY

SAKKI‐risteily on kerran vuodessa järjestettävä risteily, joka seilaa Helsingistä Tallinnaan aina kevään lopulla. Risteilyllä juhlitaan ammattiin valmistuvia amiksia sekä jo horisontissa häämöttävää kesälomaa. Olet sitten valmistuva amis, opiskeleva amis, jo valmistunut amis tai amiksen kaveri, on tämä risteily juuri sulle!

Vuoden parhaimmat amisbileet on täällä!

Lipunmyynti on nyt auki! Vuoden 2022 SAKKI-risteily järjestetään 18. – 19. toukokuuta 2022. Risteily osuu arkipäiville ke-to.

SAKKI-risteilyllä pääsemme juhlistamaan amiksia ja kääntämään katseita kohti kesälomia! Nappaa kaveri ja bile fiilis mukaan, ja lähde mukaan risteilemään.

Nappaa lippusi nyt, ja varmista paikkasi vuoden parhaimmissa amisbileissä!

Muistahan että noudatamme risteilyllä laivayhtiön asettamia ikärajoja. Alle 18-vuotiaat tarvitsevat yli 25-vuotiaan valvojan. Löydät lisätietoja laivayhtiön sivuilta.

Seuraava pysähdyspaikkamme on: TALLINNA!

LÄHDE JUHLISTAMAAN AMIKSIA COSTEEN KANSSA!

SAKKIn juhlavuoden risteilyn esiintyjänä on Costee! Esiintyjästä järjestettiin jäsenäänestys, jonka Costee voitti. Koko ikänsä musiikkia harrastanut laulaja-lauluntekijä on vakuuttava ja energinen live-esiintyjä, joka ei jätä yleisöä kylmäksi. Hänen kappaleitaan ovat mm. Nuori Edelmann ja Elämä on hetken ihanaa.

Tule sinäkin todistamaan tämä energia livenä ja varaa paikkasi vuoden parhaimmissa amisbileissä!

SAKKI-RISTEILY 2022

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

KYSYTTÄVÄÄ RISTEILYSTÄ?

Tässä tilanteessa sinua auttaa

SANNA NEUVONEN
järjestöasiantuntija (tapahtumat ja koulutukset, opiskelijakunnat)

Yhteistyössä