Tervetuloa osallistumaan SAKKIn liittokokousperehdytykseen 12.4.2022 klo 16-17.30!

Liittokokous, liittari, liko… Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Liittokokous käyttää ylintä päätäntävaltaa SAKKIssa. Liittokokouksessa äänessä ovat amikset itse ja siellä hyväksytään toimintasuunnitelma, talousarvio ja julkilausuma sekä valitaan SAKKIlle uusi hallitus.

SAKKIn tavoite on, että kaikilla osallistujilla on mahdollisimman hyvät valmiudet osallistua liittokokouksen päätöksentekoon. Perehdytys onkin suunnattu ensisijaisesti SAKKIn liittokokoukseen osallistuville opiskelijakuntien ja yhteisöjäsenten edustajille.

Koulutuksessa:

  • Käydään läpi perusasioita kuten, mikä liittokokous on, ja miten liittokokouksessa tehdyt päätökset vaikuttavat SAKKIn toimintaan
  • Syvennytään kokouskäytäntöihin ja avataan osallistumisen kannalta tärkeitä termejä sekä toimintatapoja
  • Tutkaillaan hyväksyttäviä dokumentteja
  • Opit tekemään esimerkiksi muutosesityksen ja aloitteen

Ilmoittaudu mukaan viimeistään pe 8.4.2022 täyttämällä ilmoittautumislomake (ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT). Koulutus on maksuton.

Koulutus toteutetaan etäyhteydellä Google Meet-sovelluksessa. Ilmoittautuneille toimitetaan etukäteen maanantaina 11.5. sähköpostitse osallistumislinkki sekä koulutuksen ohjelmarunko. Jos osallistumislinkkiä ei kuulu, ole yhteydessä tapahtuman järjestäjiin.

Voit olla yhteydessä tapahtuman järjestäjiin Sannaan tai Saraan:
[email protected], 044 7520 452
[email protected], 044 7450 211