Tervetuloa osallistumaan SAKKI ry:n opiskelijakuntatoiminnan ohjaajien koulutustapahtumaan 11.5.2022 klo 9-12!

Opiskelijakuntatoiminta on yksi ammatillisen oppilaitoksen yhteisöllisyyden ja hyvinvoinnin kulmakivi. Opiskelijoiden myönteiset kokemukset mahdollisuuksista vaikuttaa ja osallistua heijastuvat positiivisesti oppilaitoskulttuuriin, tukevat opiskelua ja vahvistavat yhteiskunnallista osallistumista myös opintojen jälkeen. Opiskelijakuntatoiminnan ohjaajalla on oppilaitosdemokratian kannalta merkittävä rooli – opiskelijakunta toimii parhaiten osaavan ohjaajan tuella. 

SAKKI haluaa opiskelijakuntatoiminnan ohjaajien koulutuksen kautta antaa amisnäkökulmaa opiskelijakuntatoiminnan ideointiin, ohjeita sen käytännön järjestämiseen ja tarjoamme foorumin vertaistuelle sekä yhteiselle kehittämistyölle.

Koulutuksessa:

  • Saat vinkkejä ja uusia näkökulmia opiskelijakuntatoiminnan järjestämiseen oppilaitoksellasi
  • Saat eväitä ohjaavan opettajan roolissa toimimiseen
  • Pääset verkostoitumaan ja jakamaan ajatuksia muiden opiskelijakuntatoiminnan ohjaajien kanssa

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 8.5.2022 täyttämällä ilmoittautumislomake (ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT). Koulutus on maksuton.

Koulutus toteutetaan etäyhteydellä Teams-sovelluksessa.. Ilmoittautuneille toimitetaan etukäteen sähköpostitse osallistumislinkki sekä koulutuksen ohjelmarunko. Jos osallistumislinkkiä ei kuulu, 10.5 mennessä, ole yhteydessä tapahtuman järjestäjiin. 

Voit olla yhteydessä tapahtuman järjestäjiin  Elinaan tai Saraan:

[email protected], 044 7332 850
[email protected], 044 7450 211