SAKKIn opiskelijakuntapäivät tulevat taas! Tällä kertaa suuntaamme Jyväskylään 18.-20.11.2022!

SAKKIn opiskelijakuntapäivät on tapahtuma kaikille amiksille. Opku-toiminta on yksi amisten hyvinvoinnin ja vaikuttamisen kulmakivi. Jos sinua kiinnostaa opiskelijakuntatoiminnan käynnistämiseen ja ylläpitämiseen liittyvät asiat, amisten vaikuttamismahdollisuudet oppilaitoksissa ja muualla yhteiskunnassa sekä uudet kaverit ja hauskanpito, sinun paikkasi on opku-päivillä!

Tapahtuma järjestetään Jyväskylässä JKO:lla pe 18. – la 20.11.2022. Kolmipäiväisen tapahtuman ohjelmassa on mm.:

  • Opku-toiminnan ABC
  • Amikset <3 eduskuntavaalit -setti
  • Työpajoja opiskelijahyvinvointiin, puheenjohtajatoimintaan sekä eduskuntavaaleihin liittyen
  • Iltaohjelmaa ja ryhmäytymistä – kivaa tekemistä yhdessä!

Lisäksi paikan päälle saapuu ulkopuolinen puhuja, joka varmistuu myöhemmin.

Tapahtuman osallistumismaksu on 110 € / henkilö SAKKIn jäsenopiskelijakuntien opiskelijoille ja 130 € / henkilö muista opiskelijakunnista tuleville. Osallistumismaksu sisältää opiskelijahintaiset matkaliput Jyväskylään ja takaisin kotiin, ruokailut, majoituksen sekä monipuolisen ohjelman. Jäsenopiskelijakunnat saavat lähettää maksuttomasti yhden opiskelijan, joka on ensimmäistä kertaa osallistumassa SAKKIn tapahtumaan. Mikäli asut Jyväskylän seudulla ja et tarvitse matkalippuja tai majoitusta, osallistumismaksu on -50 %.

VARAA PAIKKASI NYT: Ilmoittautumaan pääset tästä. Ilmoittautuminen päättyy keskiviikkona 2.11.2022 klo 23.59.

HUOMIOITHAN MYÖS SEURAAVAT ASIAT:

  • Ilmoittautuessasi tapahtumaan sitoudut SAKKIn yhdenvertaisuusohjesääntöön ja turvallisemman tilan ohjeisiin. Niistä löydät tietoa TÄÄLTÄ.
  • Jos et tiedä, onko oppilaitoksesi opiskelijakunta SAKKIn jäsenopiskelijakunta, ole yhteydessä meihin, niin selvitetään. Jäsenopiskelijakunnaksi liittyminen on myös täysin maksutonta.
  • Odotamme tapahtumaan noin 50 osallistujaa, ja ajoittain voi ilmetä hälinää. Osallistuthan oman vointisi rajoissa, jos sinulla on aistiyliherkkyyttä tai kuormitut tilanteissa, joissa on paljon ihmisiä.

Lisätietoja tapahtumasta:

Sara Siponmaa
Hyvinvoinnin ja yhteisöllisyyden asiantuntija
[email protected]
044 7450 211