Oletko innokas kouluttaja ja kiinnostunut opiskelijakuntatoiminnasta sekä vaikuttamisesta? SAKKIn edukaattorina pääset vetämään SAKKIn opiskelijakunta- ja tutorkoulutuksia sekä suunnittelemaan ja avustamaan tapahtumien järjestämisessä. Olet sitten kiinnostunut kehittämään omia esiintymistaitoja taikka haluat vain päästä kouluttamaan muita, voi tämä olla sopiva homma juuri sinulle! Hae SAKKIn edukaattoriksi.

Mikä edukaattori?

Edukaattori on huipputyyppi, jonka hommiin kuuluu koulutusten vetäminen sekä opiskelijatoiminnan tukeminen. Toiminnan keskiössä on koulutuksiin osallistuvien kannustaminen ja innostaminen toimimaan opiskelijakunnassa tai tutorina. Edukaattorina tuot omat vahvuutesi esiin kouluttajana. Kouluttamisen lisäksi edukaattorina pääset kehittämään osaamistasi esimerkiksi esiintymistaitojen osalta. SAKKI korvaa matkakustannukset ja tarjoaa palkkion pidetyistä koulutuksista. SAKKIn kouluttajilta vaaditaan sitoutumista SAKKIn arvoihin ja ohjesääntöihin.

Hae mukaan

Edukaattoriksi voit hakea tämän lomakkeen kautta, klikkaamalla tätä linkkiä. Lomakkeella kysymme perustietojen lisäksi pientä motivaatiokirjettä miksi juuri sinä olisit hyvä Edukaattori. Haku on auki 8.10.2021 asti.

Koulutus

Koulutus järjestetään 23.-24.10.2021, joka on pakollinen osa suorittaa ennen Edukaattoriksi pääsyä. Koulutuksessa perehdytään muun muassa esiintymistaitoihin, SAKKIn tutor- ja opiskelijakuntakoulutksien sisältöihin sekä vietetään aikaa parhaassa seurassa. Koulutus on osallistujille maksuton ja korvaamme kaikille koulutukseen osallistuneille matkat, ruoan ja majoituksen.

Lisätietoa:
Mikael Kölhi
harjoittelija
044 3434360
[email protected]