Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Vaskihaaste

17.04.2023 - 23.04.2023

Kestävän kehityksen ja vastuullisuuden lupaukset – tee sinäkin oma #kekelupaus ja osallistut Vaskihaasteeseen!

Hanke kerää koko projektin ajan kaikilta eri hankkeen kohderyhmiltä kestävän kehityksen ja vastuullisuuden lupauksia eri tapahtumissa verkossa ja kasvokkain. VASKI-hankkeen kampanjalla kannustetaan johtajia, kehittäjiä, opettajia, opiskelijoita ja sidosryhmäläisiä jättämään oma kestävän kehityksen ja vastuullisuuden lupaus. Katso aiheeseen liittyvä video täältä.

Vaskihaaste-kampanja on kaikille ammatillisille oppilaitoksille suunnattu maksuton kampanja, joka on toteutettu Opetushallituksen Vihreän siirtymän VASKI – Vastuullinen ja kestävä ammatillinen koulutus -hankkeen, SAKU ry:n, KESTU -hankkeen, AMKE ry:n, SAKKI ry:n sekä OSKU ry:n yhteistyönä. Haastamme mukaan kaikki Suomen ammatilliset oppilaitokset ja ammattiin opiskelevat. Vuonna 2023 Vaskihaaste-kampanja järjestetään käsi kädessä SAKU ry:n Liikevirtaa -kampanjan kanssa.

Vaskihaaste-kampanjan ideana on vahvistaa ammattiin opiskelevien nuorten ja aikuisten positiivista ilmastoon ja ympäristöön liittyvää kädenjälkeä, vihreää siirtymää ja edistää vastuullisen ammatti-identiteetin kehittymistä. Opiskelijat jättävät opettajien, ohjaajien ja opiskelijakuntien ohjaamina lupauksia koko huhtikuun ajan 2023. Kampanja näkyy korostetusti viikolla 16. (17.4.- 23.4.2023), jolloin somessa nostetaan esille annettuja lupauksia.

Lue lisätietoja ja jätä oma lupaus täältä.

Tiedot

Alkaa:
17.04.2023
Loppuu:
23.04.2023