Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Opiskelijakuntatoiminnan ohjaajien koulutustapahtuma 16.5.

16.05.2023KLO09:00 - 12:00

Syksyn opiskelijakuntatoiminnan ohjaajien koulutus saa jatkoa: Tervetuloa osallistumaan SAKKI ry:n opku-toiminnan ohjaajien koulutustapahtumaan 16.5.2023 klo 9-12!

Opiskelijakuntatoiminta on yksi ammatillisen oppilaitoksen yhteisöllisyyden ja hyvinvoinnin kulmakivi. Opiskelijoiden myönteiset kokemukset mahdollisuuksista vaikuttaa ja osallistua heijastuvat positiivisesti oppilaitoskulttuuriin, tukevat opiskelua ja vahvistavat yhteiskunnallista osallistumista myös opintojen jälkeen. Opiskelijakuntatoiminnan ohjaajalla on oppilaitosdemokratian kannalta merkittävä rooli – opiskelijakunta toimii parhaiten osaavan ohjaajan tuella.

SAKKI haluaa opiskelijakuntatoiminnan ohjaajien koulutuksen kautta antaa amisnäkökulmaa opiskelijakuntatoiminnan ideointiin, ohjeita sen käytännön järjestämiseen ja tarjoamme foorumin vertaistuelle sekä yhteiselle kehittämistyölle.

Koulutuksessa:

  • Kertaamme perusasioita opiskelijakuntatoiminnan järjestämiseen liittyen ja saat eväitä ohjaavan opettajan roolissa toimimiseen (sisältö on tiivistelmä syksyn 2022 koulutuksesta).
  • Kuulet opiskelijoiden ajatuksia opiskelijakuntatoiminnasta: Miten innostaa osallistumaan, miksi se on opiskelijoille tärkeää ja miten toimia, jos opiskelijan motivaatio hiipuu?
  • Opit yhdenvertaisuuden ja opiskelijoiden hyvinvoinnin tukemisesta oppilaitosarjessa sekä opiskelijakuntatoiminnassa.
  • Pääset verkostoitumaan ja jakamaan ajatuksia muiden opiskelijakuntatoiminnan ohjaajien kanssa.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään su 14.5.2023 täyttämällä ilmoittautumislomake. Koulutus on maksuton.

Koulutus toteutetaan etäyhteydellä Teams-sovelluksessa. Ilmoittautuneille toimitetaan etukäteen sähköpostitse osallistumislinkki sekä koulutuksen ohjelmarunko. Jos osallistumislinkkiä ei kuulu ma 15.5. mennessä, ole yhteydessä tapahtuman järjestäjiin.

Tapahtuman järjestäjinä toimivat  Aale ja Sara:

[email protected], 044 7530 581

[email protected], 044 7450 211

Tiedot

Päivämäärä:
16.05.2023
Aika:
09:00 - 12:00