Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Opiskelijakuntapäivät 16.-18.11.

16.11.2023 - 18.11.2023

Marraskuussa tapahtuu jälleen, nimittäin SAKKIn opiskelijakuntapäivät 16.-18.11.2023!

SAKKIn opiskelijakuntapäivät on tapahtuma amiksille. Opku-toiminta on yksi amisten hyvinvoinnin ja vaikuttamisen kulmakivi. Jos sinua kiinnostaa opiskelijakuntatoiminnan käynnistämiseen ja ylläpitämiseen liittyvät asiat, amisten vaikuttamismahdollisuudet oppilaitoksissa ja muualla yhteiskunnassa sekä uudet kaverit ja kivat aktiviteetit, sinun paikkasi on opku-päivillä!
Tapahtuma järjestetään Hauholla, Hämeenlinnan kupeessa Ilorannan tapahtumakeskuksessa to 16. – la 18.11.2023. Kolmipäiväisen tapahtuman ohjelmassa on mm.:

  • Opiskelijakuntatoiminnan ABC
  • Työpajoja opiskelijahyvinvointiin, oppilaitoksissa ja muualla yhteiskunnassa vaikuttamiseen sekä työelämän pelisääntöihin liittyen
  • Iltaohjelmaa ja ryhmäytymistä – hauskaa tekemistä yhdessä!

Tapahtuman aikana pohdimme myös SAKKIn tulevaisuuden näkymiä ja tavoitteita eli SAKKIn strategiaa. Meille on SAKKIssa erityisen tärkeää kuulla teidän opiskelijoiden ajatuksia järjestön suunnasta!

Tapahtuman osallistumismaksu on 130 € / henkilö SAKKIn jäsenopiskelijakuntien opiskelijoille ja 150 € / henkilö muista opiskelijakunnista tuleville. Osallistumismaksu sisältää opiskelijahintaiset matkaliput Hämeenlinnaan ja takaisin kotiin, ruokailut, majoituksen sekä monipuolisen ohjelman. Jäsenopiskelijakunnat saavat lähettää maksuttomasti yhden opiskelijan, joka on ensimmäistä kertaa osallistumassa SAKKIn tapahtumaan.

📣 ILMOITTAUDU NYT! Löydät ilmoittautumislomakkeen tästä.

HUOMIOITHAN MYÖS SEURAAVAT ASIAT:

Ilmoittautuessasi tapahtumaan sitoudut SAKKIn yhdenvertaisuusohjesääntöön ja turvallisemman tilan ohjeisiin. Niistä löydät tietoa TÄÄLTÄ.

Jos et tiedä, onko oppilaitoksesi opiskelijakunta SAKKIn jäsenopiskelijakunta, ole yhteydessä meihin, niin selvitetään. Jäsenopiskelijakunnaksi liittyminen on myös täysin maksutonta.

Esteettömyys:

Odotamme tapahtumaan noin 50 osallistujaa, ja ajoittain voi ilmetä hälinää. Osallistuthan tapahtumaan ja sen ohjelmaan oman vointisi rajoissa, jos sinulla on aistiyliherkkyyttä tai kuormitut tilanteissa, joissa on paljon ihmisiä. Tarpeen vaatiessa voit vetäytyä esim. hiljaiseen tilaan tai omaan huoneeseen palautumaan.

Ilorannan tiloissa on huomioitu fyysinen esteettömyys liikkumisen osalta seuraavissa tiloissa: Omenasali, Parvi, päärakennus, hotellihuoneet ja ruokailutilat. Kokoustiloissa ei ole induktiosilmukkaa.

Esteettömyydestä voit tiedustella SAKKIn hyvinvoinnin ja yhteisöllisyyden asiantuntijalta, Sara Siponmaalta.

Tapahtumapaikkaan voit tutustua tarkemmin Ilorannan verkkosivuilla: www.iloranta.fi

Lisätietoja tapahtumasta:
Sara Siponmaa
Hyvinvoinnin ja yhteisöllisyyden asiantuntija
[email protected]
044-7450 211

Tiedot

Alkaa:
16.11.2023
Loppuu:
18.11.2023