Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Puheenjohtajistoverkosto 18.9.

18.09.KLO14:00 - 15:30

Hei amis, oletko opiskelijakuntasi puheenjohtaja tai varapuheenjohtaja?

Nyt on oiva aika liittyä SAKKIn puheenjohtajistoverkostoon.

SAKKIn puheenjohtajistoverkosto on suunnattu opiskelijakuntien johtohahmoille eli puheenjohtajille sekä varapuheenjohtajille. Tämän toimintakauden tavoitteena on muovata ja kehittää puheenjohtajistoverkostosta juuri teidän amisten näköinen. SAKKIlla on tarjota työkaluja ja tukea opiskelijakuntatoimintaan. Tarkoituksena on myös, että te pääsette kohtaamaan ja tutustumaan, ja voimme yhdessä pallotella opiskelijakunnan pyörittämiseen liittyviä haasteita sekä jakaa hyviä käytänteitä.

Puheenjohtajistoverkosto tapaa kauden aikana 2-3 kertaa etäyhteydellä, sekä lisäksi mm. Opiskelijakuntapäivillä lokakuussa
Seuraava tapaaminen on keskiviikkona 18.9. klo 14, ja teemana on tutustumisen lisäksi yhteistyötaidot ja tiimin johtaminen. Tule mukaan keskustelemaan, mitkä ovat parhaat käytännöt tiimityöhön, konfliktien ratkaisuun ja motivointiin. Miten johtaa ryhmää kohti yhteisiä tavoitteita?

Kysymyksissä voit matalalla kynnyksellä olla yhteydessä puheenjohtajaamme, Patrik Tanneriin ([email protected] p, 044 753 0581)

Ilmoittaudu verkostoon tästä.

Tiedot

Päivämäärä:
18.09.
Aika:
14:00 - 15:30