03.03.2023

SAKKI hakee projektityöntekijää syksyn oppilaitoskiertueelle

Uutiset

Suomen Ammattiin Opiskelevien Liitto – SAKKI ry on valtakunnallinen nuorisojärjestö, joka on perustettu edistämään ammattiin opiskelevien asiaa. Kokoamme yhteen yli 170 000 amista. Toiminnallamme pyrimme luomaan parempaa arkea ja tulevaisuutta ammattiin opiskeleville. Toimintamme on amislähtöistä ja amiksia varten. Olemme #amistenasialla.

Nyt etsimmekin joukkoomme täsmällistä, organisointikykyistä ja palveluhenkistä kiertuekoordinaattoria syksylle 2023!

Oletko luonteva ihmisten kohtaaja? Hallitsetko isommat projektit? Osaatko motivoida ja pitää yllä tiimihenkeä? Kiinnostaako sinua tehdä jäsenhankintaa? Oletko hyvä tekemään markkinointia? Jos vastasit johonkin edellä olevista “kyllä” , saatat olla etsimämme projektityöntekijä.

SAKKI järjestää syksyisin oppilaitoskiertueen, joka sijoittuu elo – syyskuulle. Oppilaitoskiertue järjestetään ammatillisissa oppilaitoksissa, ja kiertuepäivän aikana kohdataan opiskelijoita SAKKIn ständillä, kerrotaan SAKKIn toiminnasta luokkainfoissa sekä tehdään SAKKIn jäsenhankintaa. Kiertuepäiville osallistuu työntekijä, harjoittelija sekä SAKKIn kiertueaktiiveja.

Kiertueita on kaksi, joista toinen sijoittuu Uudellemaalle ja toinen maakuntiin. Kiertuekoordinaattorina vastaat kiertueesta kokonaisuutena yhdessä järjestöasiantuntijan kanssa. Lähimmät työkaverisi ovat kiertueen harjoittelijat ja järjestöasiantuntija. Kiertuetyöntekijä osallistuu maakunnissa järjestettävälle oppilaitoskiertueelle.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää matkustusvalmiutta, b-ajokorttia, ratkaisukeskeisyyttä, organisointikykyä ja palveluhenkisyyttä. Keskeistä työssä on kyky lähestyä ja kohdata nuoria, into tehdä jäsenhankintaa ja aloitteellisuus ratkoa vastaan tulevia tilanteita.

Näiden lisäksi arvostamme, jos hallitset Instagramin käytön, toimit sujuvasti englannin kielellä ja sinulla on kokemusta jäsenhankinnasta tai asiakaspalvelusta.

Me tarjoamme sinulle:

  • Määräaikaisen työsuhteen ajalle 31.7.-13.10.2023
  • 1750€ kuukausipalkan (SAKKIn paikallinen sopimus, palkkaluokka 1, projektityöntekijä)
  • lounasedun
  • mahdol­li­suu­den kehit­tää omaa osaa­mis­ta
  • työvälineet ja rennon työyhteisön
  • upean tilai­suu­den kiertää ympäri Suomea

Jos kiinnostuit, jätä vapaamuotoinen hakemus ja CV 24.4.2023 klo 16.00 mennessä osoitteeseen [email protected] otsikolla Kiertuetyöntekijä.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Hakemusten perusteella kutsumme sopivimmat hakijat työhaastatteluun. Työhaastattelut järjestetään etähaastatteluina 2.5.2023. Päätös valitusta henkilöstä pyritään tekemään viimeistään 5.5. Pidätämme oikeuden aikataulumuutoksiin. Olemme kaikkiin hakemuksensa jättäneisiin yhteydessä rekrytoinnin aikana.

Lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (504/2002) mukaisesti valitun henkilön on ennen työsuhteen solmimista esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu hyväksyttävä rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Sanna Neuvonen
Järjestöasiantuntija
0447520452
[email protected]

Työsuhteen ehtoihin liittyvissä kysymyksissä:

Noora Luukka
0504072143
[email protected]